HTML

hudrák starcraftot elemez

Ezt a zoldal azért hozom létre hogy leírjam ami történik és minden nap történik valami leírom hogy mit láttam mert már zárt béta van és nagyon jó ajáték mert 3D. Olvassatok minden nap hogy híres oldal legyek!

Friss topikok

Linkblog

kétezertíz február 29: Szeretem a reggeli nuke illatát

2010.03.01. 07:23 transziboy

Nem tudtam aludni a tegnapi tour miatt korán kel és nukeval ébredés mert https://www.youtube.com/watch?v=lylzl57axJs ezt itt nézem már sokszor megnéztem nagyon jó. 101 marine meghal 3D az egész nagyon jól néz ki. annak is aki nem szereti az ufókat mert nincsenek benne! csak terran hadsereg meg nuke robbanás és elégnek a testek. Amúgy most a játék grafikájáról fogok elemzést írni meg hogy átlátható e?

elemzés: a játék grafikája 3D ezért nagyon szép. teljesen átlátható mert 3D. például amikor az atombombát rádobják a 101marinra akor meghal mind elég kurvajól néznek ki nézzétek meg ti is! arra gondoltam mutatok még egy videót amibe 400 ling van oké? várj megkeresem. na végre megvan https://www.youtube.com/watch?v=6ZD6qiLX4Ec ez nagyon jó mennyi ling már ! azért is jó mert mindet kilehet jelölni jól lehet irányítani de ennyit nem javaslok mert levegőre nem tudnak támadni de ez már nem grafika kérdés hanem taktikai. Tehát a játék aggodalmak ellenére nagyon átlátható lett a 2 példavideóból is látszik hogy teljesen 3D. remélem tetszett a mostani bejegyzésem lehet ma még írok egyet mert még sok idő van estig. addig nézzétek meg sokszor a videókat és írjatok róla véleményt ide! 

Szólj hozzá!

Címkék: grafika elemzés 3d starcraft2 nuke ling

A bejegyzés trackback címe:

https://starcraft2.blog.hu/api/trackback/id/tr601798893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása